Rand Bedrijfsrapport: China en Russische militaire macht komt volgend jaar dicht bij de Verenigde Staten

4月 27, 2022 夜网

Rand Bedrijfsrapport: China en Russische militaire macht komt volgend jaar dicht bij de Verenigde Staten

Op 17 oktober, volgens de Website van de VS "Army Times" op 14 oktober, zei een nieuw rapport van Rand Company, US Rand, dat de Sino-Russische relaties zullen blijven versterkt vanwege de VS voortzetting van China en het beleid van Rusland.

Tegen 2022 zullen China en de algehele militaire macht van China het Amerikaanse leger blijven naderen, maar zal het niet overschrijden.

De auteur van het rapport verwijst naar de toenemende relatie tussen Beijing en Moskou als een pragmatische relatie en is gebaseerd op de harde sterkte en een zachte kracht van de Verenigde Staten. Bovendien willen zowel China als Rusland tegen de Verenigde Staten vechten, dat wil zeggen militarisme, interfositiek en het verstrekken van Amerikaanse waarden aan andere landen.

Volgens het rapport zijn de Sino-Russische betrekkingen in de afgelopen 20 jaar geleidelijk ontwikkeld en steeds intiem. In 2003 heeft de gezamenlijke oefening in Beijing en Moskou gemarkeerd, markeerde dat de twee landen zijn veranderd van de verschillende relaties op basis van elkaar.

Het rapport wees erop dat van 2012 tot 2017 Sino-Russische betrekkingen samenwerken uit samenwerking, wat grotendeels te wijten is aan westerse sancties.

Volgens het rapport is een van de sleutel tot het upgraden van de twee landen het militaire samenwerkingsplan van de twee partijen, die militaire uitrusting, technische autorisatie en gezamenlijk onderzoek en ontwikkeling uitbreiden.

China introduceerde Russische high-end-systemen, zoals su-27 en su-30-jagers, raketdragers en technische ondersteuning.

作者 admin